MYSIGA KVÄLLAR OCH SOLIGA DAGAR

Jag älskar att det börjar bli mörkt tidigt!

Jag älskar när det börjar ljusna tidigt på våren också i och för sig. Men nu är det oktober och dagarna blir mörkare och mörkare ett tag till och jag tycker att det är så mysigt!

Samtidigt har oktober varit så ljus och solig. Ljuvligt det med. Det blev några ganska okonsekventa meningar:))

Men jag gillar mörker. Jag gillar att tända ljus. Jag gillar att behöva ha pannlampa när man är ute och går. Jag gillar att man inte syns. Jag gillar att man med gott samvete bara kan vara hemma och inne.

Jag gillar hemma. Kanske mycket för att jag är borta ofta. Jag gillar borta också:))

Jag har tre hemma, eller egentligen fem. Jag känner mig hemma på ännu fler ställen faktiskt. Så hemma är väl kanske inte bara där man bor?

Vad är erat hemma?

För mig är det där familj och vänner är och där jag sover gott och kopplar av.

I detta nu sitter jag på tåget för att träffa en av mina bästa vänner. Med henne känner jag mig alltid hemma även om vi ska mötas halvvägs där ingen av oss bor.

Vi hade en plan, men den blev inställd. Hon ringde precis och berättade. Men det är ju henne jag vill träffa, så att planerna nu blir lite ändrade spelar absolut ingen roll. Det spontana blir oftast ännu bättre. Vi får se vart dagen tar oss.

Det är tisdag. Jag närmar mig kusten. En stad från 1413. Härifrån kommer Gevalia och Läkerol. Kanske jag till och med hinner med att se bocken innan den brinner upp den här säsongen och jag ska äta franskt med henne.

Hur fel kan det bli?

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s