Rebecca O

IMG_2331

 

Känn dig varmt välkommen att dela en liten del av mitt liv 
tillsammans med mig.
Här skriver jag ”dagbok” om mitt liv som Mamma, Maka och Markansvarig eller kanske mer Marknadsansvarig eller kanske mest som Makalös Mångsysslare i driften av vår familj.
Centralt i denna blogg är mina närmaste. Mina M´s:
Min man Mattias  –  Stora M
Min dotter Malin, 13  –  Lilla M
Min son Vincent, 6 –  Mini
Min son Viggo, 3-  Minstingen
Vår jaktspaniel Morris  –  Minsta M
Mormor Maria  –  Gamla M
Syster Bella  –  Moster
och nytillskottet Master Jaqcues, vår dvärgschnauzer
Detta är en personliga blogg där jag delger min vardag av jobb, resor och familj på ett, vad jag tycker, lagom privat sätt.
Jag heter Rebecca och blev denna sommar 40 år gammal.
Jag bor i Dalarna sedan snart 10 år.
Jag är född och spenderade mina första 14 år i Vargön i Västergötland. En liten bondhåla nära ganska många större städer i södra Sverige. Två år av högstadiet fick jag i Ångermanland och Härnösand, medan gymnasiet och ytterligare tre år fick jag äran att spendera i Örnsköldsvik.
Början av mitt ”vuxna” liv tillbringades i, vad jag fortfarande tycker är, en av Sveriges vackraste byar, Järvsö. Där bor fortfarande min dotter på halvtid med sin Järvsöfamilj. Jag spenderar sjukt många mil i bilen varje år fram och tillbaka till denna ort. Allt för att få spendera så mycket tid som möjligt med min äldsta.

För tio år sedan träffade jag mannen i mitt liv. Styrde om helt och försöker nu smälta in som Dalkulla i en av Sveriges istället mest oattraktiva (dock praktiska) städer.

 

 

DSC_0216Foto: Mirja Photography

 

Min passion i livet är upplevelser. Förutom min dieselräkning varje månad, så är resekontot min i särklass största utgift. Vi har två oaser där vi gärna spenderar vår fritid så fort det ges möjlighet. Bortom Verkligheten, ett timmerhus min man drömt om att bygga själv och som snart eller så gott som står helt klart. Räkna med att det blir många blogginlägg från denna plats i framledes. Detta är stället långt från civilisation, tv-apparater, el och rinnande vatten.

Vi har även lyckats få till ett litet hus på lagom många kvadrat inför pensionen i Italien. Antar att vi kommer spendera en hel del tid även där innan den tiden inträder…

Du får gärna följa med på min resa!
Karmisar Becca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s