Min historia

IMG_2527

 

Känn dig varmt välkommen att dela en liten del av mitt liv 
tillsammans med mig.
Här skriver jag ”dagbok” om mitt liv som Mamma, ”Hemmafru” och mitt arbete som Frisör.
Centralt i denna blogg är mina närmaste. Mina M´s.
Min man Mattias  –  Stora M
Min dotter Malin, 12  –  Lilla M
Min son Vincent, 5  –  Mini
Min son Viggo, 2-  Minstingen
Vår jaktspaniel Morris  –  Minsta M
Mormor Maria  –  Gamla M
Syster Bella  –  Moster
m.fl.
Detta är en personliga blogg där jag delger min vardag av jobb, resor och familj på ett, vad jag tycker, lagom privat sätt.
Jag heter Rebecca, är 38 år gammal, bor i Dalarna sedan drygt åtta år tillbaka.
Jag är född och spenderade mina första 14 år i Vargön i Västergötland. En liten bondhåla nära ganska många större städer i södra Sverige. Två år av högstadiet fick jag i Ångermanland och Härnösand, medan gymnasiet och ytterligare tre år fick jag äran att spendera i Örnsköldsvik.
Början av mitt ”vuxna” liv tillbringades i, vad jag fortfarande tycker, en av Sveriges vackraste byar, Järvsö. Där bor fortfarande min dotter på halvtid med sin Järvsöfamilj. Jag spenderar sjukt många mil i bilen varje år fram och tillbaka till denna ort. Allt för att få spendera så mycket tid som möjligt med min äldsta.

För snart nio år sedan träffade jag mannen i mitt liv. Styrde om helt och försöker nu smälta in som Dalkulla i en av Sveriges istället mest oattraktiva (dock praktiska) städer.

Min passion i livet, näst efter min familj då, är reseupplevelser. Förutom min dieselräkning varje månad, så är resekontot min största utgift när det blir lite pengar över. Även om det just nu spenderas mycket på vår tilltänkta oas i västra Dalarna, Bortom Verkligheten. Ett timmerhus min man drömt om att bygga själv och som snart, snart står helt klart. Räkna med att det blir många blogginlägg från denna plats i framtiden. Ett ställe långt från civilisation, tv-apparater, el och rinnande vatten. Vi har även lyckats få till ett litet hus på lagom många kvadrat inför pensionen i Italien. Antar att vi kommer spendera en hel del tid även där innan den tiden inträder…

Häng gärna med på min resa genom livet!
Karmisar Becca

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s