Vem är jag

Jag heter Rebecca och är en upplevelseälskande kontorista, alltid med en kamera till hands.

Som varumärke är jag nog det spretigaste; fotograf, brudstylist, MUA och på toppen av det lite av en fastighetsnörd. Det är på dessa fyra ben jag baserar min inkomst som egen företagare. Med en frisör-, turism- och ekonomiutbildning i botten så blev det så här.

Vi driver några olika företag inom familjen där vi tillåts att få utlopp för de förgreningar våra liv utstakat. Detta ger mig en möjlighet att båda bolla med siffror som jag gillar och få utlopp för min kreativa sida i form av styling och foto.

Destinationsfoto Julias balkong, Verona, Italien
Fotoworkshop, Villa Strömfors

Evenemangsfoto, Maremma Toscana

Brudmake, Prato Toscana, Italien
(foto: Misovi Foto)
Stadsbild Budapest, Ungern
Bar Chez Camille, Paris, Frankrike
Brudstyling, Småland, Sverige
Monet´s bro, Giverny, Frankrike
Receptboksfotografering, Järvsö, Sverige