NÅGON VISKADE ÖSTERLEN

I tankarna är jag alltid på nästa ställe.

Jag är en sann upplevelse-junky. Så är det bara och jag tror inte det går att bota. Jag vill inte bli befriad från det heller.

När sportlovet närmar sig, det har töat lite för länge, Dalarna börjar fyllas av turister utifrån och vår stuga hamnar någonstans i det där mellanläget där både sjöar och skogsmark är för blöta för att det ska bli bra, då börjar min hjärna varva.

Vart vill jag åka, var är det lite människor nu, vad vill jag göra, vad vill jag se och uppleva och mest av allt vart får jag åka?

Österlen, vart annars!

Där är det inte turistsäsong vecka nio, snön är borta, det finns hav och stränder och jag får cykla. Jag hittar ett hönshus utanför Brantevik jag får hyra. Jag säger åt min man att det blir inget Bortom Verkligheten det här sportlovet. Han får se över cyklarna och packa hundmat sedan åker vi mot Skåne!

Det allra bästa med min familj är att de aldrig tvekar, jo min äldsta (hon brås på sin far:)), men nu när hon blivit Stockholmare och gör som hon vill på sitt lov, så blev det idel positiv respons.

Och som jag har tankat!

Fyllt på med havsluft, sandstränder, vila och massor av energi.

Vi är på väg hem till tio minusgrader i natt. Kontraster är livet!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s