Sockerknyten

Mini och Mamman åkte upp till Järvsö för att hämta lilla M idag. Emellanåt är det ganska skönt att dela på de två minsta. Det blir lite mer intensivt och de får lite mer utrymme att vara bara sig själva en liten stund.

Järvsö är väldigt cafétätt och av dessa alla kaffeställen, så finns det några riktiga smultronställen. Lill-Babs Caffär vid norra infarten till byn är ett av dem. Sockerbullarna där idag gick inte av för hackor!


En lång helg framför mig med alla mina barn. Räknar med att sitta bänkad framför teven imorgon kväll med min äldsta. Hon har förberett sig med en plan på extra mycket sockerintag imorgon för att orka… Får se om det lyckas:)

Trevlig helg på er!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s