Ett stycke toscansk vingård

Väldigt nära där vi bor ligger Le Mortelle.

En vacker, stor, modern ekologisk vingård här i Castiglione della Pescaia. Jag har testat deras viner och jag har varit dit och handlat av deras härliga frukter några gånger, men igår provade jag deras lunch för första gången och någon gång ska jag följa med på deras visning av gården och kanske få till att äta en middag nere i deras vinkällare.

 

50 (1 av 1)

46 (1 av 1)

44 (1 av 1)

45 (1 av 1)

 

Det börjar bli riktigt varmt här nu och att sitta utomhus men under stentaket i deras trädgård var riktigt harmoniskt. En lång lunch sista dagen innan tre M skulle bege sig hemåt. Ett skönt avslut, men nu känns det  lite tomt…

 

53 (1 av 1)

48 (1 av 1)

49 (1 av 1)

51 (1 av 1)

52 (1 av 1)

 

Hemma är det midsommarafton idag har jag förstått:) Ingenting jag saknar. Mina två minsta vet nog inte ens vad det är. 

Vi skippar sillen här och går all in på färska räkor direkt från morgonens fångst inne vid hamnen i Castiglione. Och ett vitt från Le Mortelle till.

Under dagen idag har huset fyllts med byggdamm igen, då vi ska sätta in ett större kylskåp som ska placeras inne i stenväggen…
Nu är det nystädat i huset ännu en gång, renbäddat och huset är redo för sitt nya coola svarta kylskåp. Svalkan börjar infinna sig på uteplatsen. Termometern visar 32 grader nu och solen ligger inte rakt på längre.

Trevlig midsommar på er! Jag kanske går ner och plockar några vallmon här nedanför till middagen i alla fall.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s