Heldag på Acqua Village

Ett vattenparadis i Follonica!

Bara ett par mil från vårt hus. Massor av vattenslides, grottor, vattenfall och pooler i diverse utföranden. Barndelen var sagolik och mycket välplanerad. Mamman kan lätt ligga på solbädden och ha full översikt över området och snabb access om det skulle inträffa något.

Nu var det mest Moster och gamla M som tog det ansvaret. Lilla M och Mamman lekte mest i vattenrutschkanorna, väckte sovande badvakter och skickade Snapshats hela dagen;) Praktiskt med en enbent familjemedlem och en med ett nyopererat öga (inte så jättemobila), då måste Mamman offra sig och ställa upp på en del action:)

 

31 (1 av 1)

35 (1 av 1)

37 (1 av 1)

33 (1 av 1)

32 (1 av 1)

41 (1 av 1)

42 (1 av 1)

40 (1 av 1)

Måste liksom suga ur det sista av tiden med lilla M innan hon flyger hem på fredag.

När man är iväg så här, så vet jag att det kommer att kännas extra jobbigt att vinka av henne. Hemma i vardagen går det mer på rutin. Här kommer det bli extra påtagligt att vi, efter fredag, inte kommer vara hela familjen.

Men som man bäddar får man ligga;) Och jag måste ju erkänna att under den här vistelsen har jag inte bäddat en endaste gång. Kanske jag ändå ska göra det idag då…

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s