Extrem vardag

Vi har haft tre dagar absolut helt och hållet vardag, men nu packas det igen…

Men ganska lätt för några dagar framåt.

 

bad4 (1 av 1)

 

7 (1 av 1)

8 (1 av 1)

 

Det är sällan jag behöver packa bara till mig själv i dessa dagar, men idag händer det. Jag kan ha mina finaste solglasögon, mina sköraste halsband och jag kan packa kritvita kläder! Skulle min man läsa det där sista skulle han tuppa av (han vet att jag är extremt ”otursdrabbad” vad det gäller fläckar), men nu vet jag att han inte kommer att läsa detta  och jag kommer packa allt vitt jag har, vilket inte alls är så mycket.

Jag och lilla M ska från och med imorgon ha fyra hela dagar bara för oss själva. Mamma och dotter! Hon har själv fått bestämma destination, hon vill åka tåg, hon vill se Christiania och Den lilla havsfrun, hon vill bo på ett fint hotell och hon vill mest av allt, till min stora lycka, bara få umgås och ha det mysigt med sin Mamma…

Trevlig onsdag på er!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s