Boostat storstadsnerven

Jag älskar storstadspulsen!

Jag går igång på den, massor. Att bara gå hela dagarna i en storstad och ta in in ljuden, färgerna, arkitekturen och kulturen. Svårslaget.

 

19 (1 av 1)

20 (1 av 1)

22 (1 av 1)

29 (1 av 1)

26 (1 av 1)

23 (1 av 1)

Jag gillar storstäder, så till den milda grad att jag vid tretiden första natten öppnade hotellfönstret, för att låta ljuden från gatan nå in ordentligt. Då sover jag perfekt! För lilla M är detta heller inget problem. Hon sover till vilket alarm i världen. Det har hon alltid haft en god förmåga att göra.

34 (1 av 1)

31 (1 av 1)

32 (1 av 1)

Att få uppleva Köpenhamn tillsammans med min dotter var storslaget. Jag har sett massor av Danmarks huvudstad som jag aldrig sett tidigare och jag har under vår weekend tillsammans verkligen fått konstaterat att vi gillar samma. Underbart!

Vi har lärt oss massor. Röd korv är lika äcklig som all korv, vi förstår det danska språket förvånansvärt bra och man bör inte köpa muffins i Christiania av en maskerad man;) När vi åkte bil genom hela Europa fram och tillbaka tidigare i sommar behövde vi inte visa våra pass en endaste gång. Att ta sig in och ut ur Danmark med tåg är ingen idé utan pass/id däremot (vi hade våra pass med oss som tur var). Tips till alla som funderar på färdsätt..

35 (1 av 1)

36 (1 av 1)

 

Vi bodde tre trappor upp i rum 53 på Andersen Hotel

Ett enkelt och mycket charmigt litet hotell väldigt centralt. Härliga färger, mjuka sängar, personal som var trevliga på ett alldeles lagom sätt och urgoda hembakade småkakor i trapphuset när man nått våning tre. De som tog hissen missade detta!!!

38 (1 av 1)

40 (1 av 1)

39 (1 av 1)

11 (1 av 1)

18 (1 av 1)

12 (1 av 1)

15 (1 av 1)

10 (1 av 1)

13 (1 av 1)

16 (1 av 1)

En weekend lagom av allt

Storstaden är nu utbytt mot en veckas vildmark Bortom Verkligheten. Ungefär hela tjocka släkten är här och sliter under några dagar. Det ska fixas och piffas och kanske regnas lite och kanske frysas lite och framför allt eldas i kaminerna massor…

Vi drar ur det sista av sommarlovsveckorna.

Karmisar Becca

 

 

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s