Det som är städat blir kvar…

… resterande slängs i en svart säck imorgon när Mamman kommer hem från jobbet!!!

Deadline klockan 18.30 onsdag 18 januari. Jag är så fruktansvärt less på att det går så lätt att stöka fram, men alltid när det ska städas tillbaka, då är städmusklerna som förlamade. Och nej, jag kommer inte ihåg hur det var när jag själv var liten. Fråga min syster om hur min del av rummet såg ut! Däremot på andra sidan hopprepet… DÄR!!!… fanns exakt samma problematik som i smågrabbarnas rum…

 

rentrum

 

De måste brås på sin pappa… För i lilla M’s rum är det alltid kliniskt…

 

rentrum-2

rentrum-3

 

Jag känner alltför väl igen förmaningarna till den yngre, om hur städningen borde gå till…

Energin från min mellersta tog dock slut och jag fick ett helt underbart inlägg på Instagram idag från en vän i grannlandet. Om du läser detta Johännna, fantastisk dotter du har:)

Jag visade det inlägget för mina minsta och lyckades övertyga dem om att yoga är vidunderligt energigivande…

rentrum-6

rentrum-7

rentrum-8

 

De städade på ganska bra efter det:)

 

Nu har jag en hel timma framför mig med SVT´s ”Familjer på äventyr”.
Den här tredje säsongen kan nog bli den allra bästa! Den serien, alla säsonger, inspirerar så enormt. Upplev, låt barnen få prova det oväntade och lite läskiga. Ge dig och dem den möjligheten. Hemma är bra, men ganska inrutat och tråkigt i förlängningen.

Min egen fulla övertygelse, kanske inte allas.

 

Karmisar Becca

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

3 reaktioner till “Det som är städat blir kvar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s