LA LA LANDat i Stockholm

När min syster fyller år firar vi alltid.

Vi som inte fyller år annars. Men hon gör det alltid. Den här helgen är alltid min och hennes. Hon, nummer två i syskonskaran. Hon som är tre och ett halvt år yngre än jag. Hon som jag alltid slogs med när vi var små, som alltid var förvisad med sina leksaker till andra sidan rummet, som alltid funnits vid min sida vad som än kommit i vår väg.

 

kalashelg

 

kalashelg-2

 

Den här helgen blir lika mycket min som hennes. En riktig egoboost. Om det finns ett tema på den i år så får det nog bli  T E , B U B B E L och M U S I K. Unikt för 2017 är också att vi släpper in en hel del andra i vår bubbla under dessa dagar.

Vi startade årets event med LA LA LAND med Ryan Gosling och Emma Stone på Filmstaden i Mall of Scandinavia. Vilken fantastisk film. En riktigt mysig, medryckande, feelgood-rulle. Se den. Man får samma känsla i magen som när man såg Grease för första gången eller Moulin Rouge med Nicole Kidman. I VIP-loungerna på MoS så får man dessutom ha med sig ett glas bubbel in i salongen och de otroligt sköna biostolarna är fällbara. Två saker avklarade första kvällen av årets tema M U S I K och B U B B E L. Denna fredag på tu man hand. Imorgon ansluter bästis M från mörkaste Småland. En smått spontan idé vi bestämde idag.

Skönt med lite spontanitet i mitt annars så inrutade schema.

Imorgon blir det mest te… tror jag… och kanske lite bubbel på ett ställe jag längtat efter länge. Söndagen hoppas jag erbjuder temats alla tre komponenter. Men vi får se.

 

Trevlig helg på er!

 

Karmisar Becca (Bella hälsar)

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s