Girlish delish!

Lite av en overklig morgon.

Sovit ostört mellan 22.30 igår till klockan 08.03 denna lördagsmorgon. Sannolikheten att det händer hemma är i det närmaste obefintlig. Det är alltid någon som blir kissenödig mitt i natten, har mardrömmar eller bara saknar sin mamma klockan halv tre på natten… typ.

I och för sig, strax innan jag somnade igår, gastade min syster till av skräck. Hon har en dubbelsäng med dubbeltäcke, som vi delade, och hon råkade snudda vid min fot under det täcket. L Ä S K I G T !!! Ha, ha, snacka om att hon är van att bo själv:) Jag tror att jag måste skaffa henne en sambo helt enkelt.

 

kalashelg-5

kalashelg-6

kalashelg-8

 

Att sedan dricka två lungokaffe i lugn och ro i soffan, made by Bella i hennes Nespresso. Lite ogripbart på något vis:) Vi sitter fortfarande här i hennes soffa och myspyser med att fila naglarna, drömma om vårens inköp och inväntar finaste bästis M som nog dyker upp när som helst nu. Hon kör upp från Eksjö för att hänga med oss till Svenskt Tenn i eftermiddag på sparkling afternoon tea. T E och B U B B E L ni vet. Definitivt värt en resa från Småland!

Lyxigt i all enkelhet!

Jag ämnar stanna här någon natt till. Imorgon ska vi ju hinna njuta Peter Jöback på Cirkus är tanken. Hoppas bara min syster inte tycker att Fantomen är för läskig. Med tanke på var hennes tak för rädsla låg under gårdagskvällen. Ett spöke på en gammal teater kan kanske bli för mycket…

 

Njut av helgen hörni!

 

Karmisar Becca (Bella hälsar)

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s