I startgroparna…

Eller så på upploppet…

i slutspurten… om man föredrar det.

 

I avslutet på den här vardagen för 15 månader framöver. På sätt och vis, antagligen för all framtid med nya värderingar.

I startblocken för ett helt annorlunda år för vår familj…

 

morsdag3

morsdag8

morsdag4

morsdag6

 

Jag längtar…

… och jag kommer att sakna Hovis. Jag har snart bott i detta hus i nio år. Det är det längsta jag har bott på ett och samma ställe i hela mitt liv. Och för första gången i hela mitt liv har jag en bostad som känns som mitt hemma, så… ja, en liten märklig känsla är det.

Så de korta stunder vi har kvar, för att ta in denna perfekta plats för vår vardagsvilla, försöker vi ta till vara varje millimeter av marken omkring den.

Det känns väldigt skönt att gamla M tar över rodret och att vår inflyttande vän från Järvsö skrivit på sitt kontrakt för nästkommande säsong med sin arbetsgivare. Det innebär att Hovis långt ifrån kommer att stå tomt de kommande månaderna.
Vår ”gård”  är till för att levas på! 

 

morsdag11

morsdag10

morsdag12

morsdag9

morsdag13

 

Jag kommer fortsätta blogga.

Jag har fått en del roliga småuppdrag som innebär att jag kommer dokumentera vår skoterresa på vattnet under sommaren på Instagram stories och med bilder på Instagram också förstås. Dessa måste ske på engelska. Det kan bli spännande… Min engelska är kanske inte den mest välslipade. Ni som följer mig där får helt enkelt ha överseende…

Bloggen går att översätta lätt och tillräckligt bra, så den fortskrider som tidigare på vårt ganska annorlunda, kanske inte allt för vackra, men ganska häftiga nordiska språk.

Den kommer inte vara lika enkelt att uppdatera bloggen under resans gång. Jag lovar att göra det så gott jag kan och så ofta jag kan (då från mobilen), men vill man hänga med på hela resan så rekommenderar jag @hovgardsgudinnan på Instagram.

 

morsdag5

morsdag16

 

Njuter ikväll av min sista hellugna tid…

och av att jag igår kväll, i Mors-Dag-Present fick avnjuta Alexander ‘The Mauler’ Gustafsson otroliga knockout av Glover Teixeira live på Globen. Tack stora M, lilla M, Mini och Minstingen för den bästa mors dag man kan ha!!! Kommer leva på den väldigt länge.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s