Jag ska bli konstnär…

…och så vill jag börja spela harpa.

 

jarse33

jarse34

 

Jag kan inte måla motiv. På sin höjd kan jag måla en rumsvägg i en färg och bli hyfsad nöjd. Men så tänkte jag att jag måste skaffa mig en hobby nu när jag ska vara ute i vildmarken ett år. Och måla kändes som en alldeles lagom utmaning när man inte kan något. Men jag har inte riktigt hittat rätt inspiration ännu. Och jag inser att landskapsmålning är ingenting jag kan börja med. Det kommer att vara alldeles för svårt. Jag måste nog börja måla föremål… tror jag. Jag kan ju inte det heller egentligen. Jag är faktiskt i det närmaste helt värdelös på att vara konstnär…

Men min morfar var duktig och min mamma är rätt så bra, så… någon liten gen borde jag kunna frambringa…

 

Idag, här i Järvsö, tror jag att jag idag hittat rätt inspo. Min fina vän hade en bok liggandes framme i rummet vi passerar till vårt gästrum. Såg den först idag. Och hennes hus kryllar av vackra föremål som jag fotat nu på förmiddagen, för att ta med mig och kanske försöker måla av.

När jag går runt där nere på nedre plan av hennes hus, hör jag teven på övervåningen och ett reprisavsnitt av Malou och jag hör henne säga -”Det är aldrig försent att bli konstnär”. Ha, ha, jag smäller av.

Idag tror jag nog på ödet… Lite.

 

jarse36

jarse37

jarse39

 

Visst har detta hus mycket potential för min nya konstnärssjäl?

Måste fundera på om det blir mattfransarna i fokus bara eller skorna. Sådant tror jag är viktigt att veta om man ska bli konstnär…

 

jarse40

jarse44

jarse41

jarse43

 

Och när jag etablerat mitt målarskap…

då har jag tänkt mig att jag ska lära mig att spela harpa.

 

Ha en trevlig fredag ni alla!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s