Färgsprakande här också…

Vårt land bjuder på mycket.

 

Tre dagars bokföring på Söder i Stockholm har gett mig en eufori i avstämningar, resultat- och balansrapporter. En man som gav upp karriären för en dröm i Delsbo för ett farmeri av getter under 70-talets gröna våg, har under denna vecka indirekt fått mig att vilja införskaffa ett kontor omedelbums Bortom Verkligheten. Känslan av att inte kunna bärga mig innan jag får sätta klorna i företagets hela ekonomi är så skön.

Trots att han mer eller mindre har pensionerat sig, så kan han fortfarande inspirera till detta. Det är väl ett fantastiskt företagande, om något. Den känslan tänker jag nu ta med mig i mitt egna.

 

abba3

abba7

abba9

 

 

Jag har fått tre heldagar med nya möten med människor, siffror och skaparanda och tre sköna kvällar med min äldsta  lillasyster, söders höjder och förortens tjuskraft. Några timmars storstadsfeeling kvällen innan hemresa tillsammans med ovannämnda och älsklingsfaster, som gjorde min själ gott. Det kändes för mig väldigt angenämt.

Nu har jag åter landat Bortom Verkligheten. En helg på egen hand med mina tre barn och mina två hundar. Stora M drog något söder ut på ett av fordonen i hans, som man snart nog kan kalla det, sublima maskinpark. Med en vän med samma dramatiserande intresse för detta tvåhjuliga fordon. Jag önskar dessa två en innehållsrik helg. Själv har jag njutit av lugnet här hemma idag.

 

abba12

abba13

abba14

abba16

 

Här kommer höstförändringarna i naturen väldigt nära, men det känns ändå lite piffigt att i denna vildmark få hösta till det lite även här.

Så när vi ändå var in en sväng till Sälen idag, barnen och jag, så shoppade vi några höstiga ljung-kåls-taklökar som vi placerade i en retrohink i nytappning. Inköpt från Sälens (antagligen också Dalarnas finaste) inredningsbutik och det lyste upp hela vår framsida!

 

Min man tycker nog att jag borde ha oljat fönsterfodren och tankat fyrhjulingarna.
Det tycker inte jag…

 

Fortsatt trevlig helg till er!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s