Master Jacques

Helg i vildmarken…

 

och en riktig slö lördag. Morgonen var liksom lite rå och regnig, så lusten att hitta på något ute fanns inte. Jag har fyllt upp vedkorgarna och skapar en varm och torr känsla med hjälp av dess innehåll här inne istället.

 

abba21

abba20

 

Familjens nyaste tillskott, som föredrar att vara utomhus oavsett väder, sin ringa ålder av 17 veckor till trots, ska till frisören snart för första gången. Vi har därför fått strikta instruktioner från stylisten i fråga att vi måste hålla bort underullen ordentligt innan detta besök. Vi försöker. Det har vi gjort sedan vi fick hem honom. Men denna Master Jacques (jo, detta får bli hans nick-name, Master, senaste tillskottet i ”the M family”) gör det inte så enkelt. Utomhus dygnet runt, grävandes i jord och rullandes i mossa…:)) Han är världens gladaste lilla hund, men han har en vilja av stål och tar ingen skit (bara från skogen då…)

 

Tur lilla M är här i helgen och styr upp pälsvården och tillför lite ljuv musik på alla sätt här i huset…

 

abba22

abba23

abba24

 

Harmoniskt när alla är här…

 

Trevlig helg på er!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s