Jag förlovade mig för åtta år sedan…

 

På Caminito del rey i Spanien…

 

Tänk att det bara är åtta år sedan. Känslan för mig är hela mitt liv.  Men det är kanske så när man har det bra och trivs. Att det som är nu är det som är verkligheten. Allting innan, som i själva verket egentligen är tre fjärdedelar av mitt liv känns på något vis overkligt. Som om det inte har hänt i verkligheten.

De första bilderna i detta inlägget har jag lånat från www.caminitodelrey.info så jag tar inte kredtit för dessa fantastiska fina bilder av denna plats.
RT_el_caminito_del_rey_6_jt_150404_16x9_992

9286

 

Om man åker dit idag…

vågar man även ta med sig sina barn på turen. De bör dock vara medvetna om att höjden är galen, men vyerna är fantastiska. När vi gick här för exakt åtta år sedan idag, gick vi på den undre bergsvägen och den övre existerade inte. Nu har hela denna gamla kungliga led renoverats och dess historia kan leva vidare för alla. Vilket känns fint.

 

El_famoso_Caminito_del_Rey

 

Men jag är på samma gång…

väldigt glad att jag gick denna led, helt olagligt och på dess hela ursprung, innan den restaurerades. Inte en endaste människa mötte vi under vägen och hjärtat placerades många gånger i halsgropen och det är ett minne, så klart, som jag aldrig kommer att glömma.

 

Nu några av mina åtta år gamla bilder… Innan restaureringen, när mitt liv var äventyrligt och innan vardagen inföll sig i mitt numera vardagliga, men fortfarande spänningslystna liv…

 

1935943_154249512830_3687857_n

1935943_154248042830_975319_n

 

Jag minns så väl vår vägledares ord (guide får inte användas, det var inte tillåtet när man inte får gå där) när han sakta men säkert tog mig upp för bergsväggen upp mot det gamla Caminito del rey…

 

”Act like a monkey Rebecca, act like a monkey”

 

Min då blivande man och ytterligare en vän väntade snällt nere på marken medans jag fick agera apa först upp…

 

1935943_154248062830_3621952_n

 

Men tre apor kom upp…

 

Vi tre tillsammans med vägledaren. Jag hade redan då kameran, förstås.

 

 

1935943_154249507830_1136400_n

 

Där uppe i mitten…

 

I skrevan bytte vi ringar. Vi hade i och för sig säkerhetslina på oss och sele, men vägen över var på gränsen till hållbar och man vet aldrig vad som väntar just då eller framöver på vägen genom livet. Ett perfektare  ställe att förlova sig på… nej, det fanns inte för mig… Åker man dit nu är det säkrare, kanske …

 

1935943_154251192830_2765130_n

 

Vi njöt och överlevde strapatsen.

 

Jag skulle så gärna vilja uppleva denna plats igen. Tillsammans med min familj och mina barn. Cirkus fem mil norr om Malaga i Spanien. Fantastiska vandrings- och klättringsmöjligheter och fina boenden. En historisk plats i Spanien som kan kombineras med äventyr och sol och bad på ett lätt sätt.

 

Jag vet att jag har träffat mannen i mitt liv! Det gäller bara att ta till vara på det och slita hårt för att det ska fungera… Så länge det någonsin går.

 

Samtidigt som jag är fullt medveten om att om det inte går, så kommer det att fungera ändå :))  Jag står mig alltid själv närmast, mina barn och resten av mitt liv löser jag på bästa sätt…

 

Trevlig helg alla fina!

 

Karmisar Becca

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s