Våren kämpar vidare och så gör också vi.

Det vita underlaget får snart ge vika…

 

Kanske att den där Bore håller på sin vintriga rättighet något längre detta år än vad hen gjort tidigare, men efter en vinter av fullt pådrag från alla som kan det där med plogning och väghållning så är ju de flesta vägar nu mer eller mindre helt torra och bara från snö.

 

Jag har sedan i söndags eftermiddag varit på tur i mellersta Sverige för att avklara diverse välbehövliga måsten och vägarna har från fjällvärden kring Idre i väster, till Borlänge i öster, upp till Järvsö i Hälsingland, över Älvros och Sveg i Härjedalen, haft helt torra och helt fantastiska vårvägar.  Till och med renarna utmed Härjulfs väg verkade mer än lyckliga för barmarken, det vill säga asfalten…

 

stagan385

stagan386

 

Logistik det kan vi mellan Dalafamiljen och den i Hälsingland.

Vill någon ha tips, fråga oss!!!

Vi önskar, frågar, lägger till det i agendan och löser det liksom.

 

Jag behövde ett par dagar helt ostört från avbrott från diverse minors… Jag behövde dessutom ner mot hemtrakterna för att göra ett cellprov (ve och fasa för att missa en sådan tid, jag den eviga cellförändringsmadamen, som haft ”positiva” besked som för mig alltid är negativa sedan tidernas begynnelse, men som hittills klarat mig från cancerbeskedet)… OCH jag behövde verkligen ha en tid hos optikern! Jag passerar snart fyrtio och jag börjar märka att mitt synfel sedan jag var elva år gammal kanske för första gången börjar få ett visst paradigmskifte!!! Ingen fara på taket. Min syn är just i detta nu bättre än någonsin, för nu, men kommer ju antagligen framledes ge mig, liksom de flesta andra, en syn åt andra hållet än tidigare… Nåväl all eloge till livets alla faser…

 

stagan390

 

Jag mellanlandade i Leksand…

efter buss kommande från Idre, via Älvdalen mot Mora, vidare med tåg till det förstnämnda. Allt för att jag under denna skärtorsdag ha möjlighet att, för en gångs skull, få åka med henne (min äldsta syster) via alla destinationer jag brukar passera. Hon brukar allt för det mesta hänga på mig…

Två dagars uppehåll i Leksand gav mig tid och underlag för att lämna in min egen deklaration redan i slutet av mars. Vanligtvis brukar jag försöka lämna in den vid 23.50, det absolut sista datumet som det är tillåtet att lämna in sin privata deklaration inkluderat med NE-blanketten och momsen och all pappersexercis som vårt samhälle kräver.

Nu är det gjort…

 

stagan389

stagan387

stagan388

 

Allt detta…

tack vare guldgula citrusfärger och turkoskolorerade kontorsattiraljer… så har jag detta år lämnat in min privata ekonomi till vårt lands ekonomi mer än en månad innan man behöver.

Allt detta på grund av vänner som hängt med mig i urminnes tider. Som jag i ur och skur räknar till mina allra närmaste oavsett avståndet mellan kontakten… Utan er hade jag inte fått till detta, inte fått den finaste av stolar i den finaste nyansen av brun… I alla era bostäder framöver… Kom ihåg det. Jag vet att jag lånar den, men den känns ändå som  MIN när jag kommer! Älskar den… OCH ER!!! Allt kring er; livet, jobbet, djuren och framtidsfilosofin ❤

 

Men mest av allt för att De/Ni gav mig två dygn av en fristad för att få jobba av det som behövdes!

Finns med er från då och alltid. Lev väl med de mina och era. Ni är sååå värda det!!!

 

stagan391.jpg

stagan392

stagan394

 

Nu har vi åter igen landat Bortom Verkligheten…

 

Med en mellanlandning hemma i Hovis. Solen finns med oss, så som den gjort som mest hela denna vinter. Tillsammans med min äldsta lillasyster och familjen ska vi nu fira påsken 2018. Fira att vi fixat alla företagsmässiga motgångar detta halvår och att vi i framtiden inte kommer att ha någon som helst tvekan i att fixa samma sak igen.

Tillsammans klarar vi allt!!!

 

stagan395

stagan396

stagan397

stagan398.jpg

 

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!!!

 

Ta hand om era nära och kära, påskharen och allt godis där till…

 

Karmisar Becca
och hela familjen Olsson/Magnusson

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s