En sådan där dag för reflektioner

Efter solsken kommer regn…

Och detta regn känns på något vis välkommet. Snön som ligger, fortfarande metervis, behöver få lite hjälp.

 

stagan439

 

Det går inte att sticka under stol med att inomhus blir lite eftersatt när vädret utomhus är fantastiskt. Så det slaskiga vädret under gårdagen och som håller i sig även denna torsdag behövs.

Man får ett utrymme att rensa undan och fylla på i en avslappnad takt. Här Bortom Verkligheten är en av de bästa känslorna när man framåt kvällen fyllt alla vedkorgar fulla. Röjt undan disken och fått upp porslinet på hyllorna. Varit vid pumpen och hämtat nytt iskallt vatten i alla vattenkärl. När brasorna brinner i kaminerna och kuddarna sofforna är piffade.

 

stagan436

stagan441

stagan440

stagan442

 

Många känslor har behövt handteras

de senaste dagarna. Vi har nog börjat landa med dem nu. Det är ändå tillfredsställande på något vis när man går från uppgivenhet, för att man vet åt vart det är på väg, till sorg när det faktiskt inträffar,  men att slutligen landa i någon form av tillgivenhet istället.  För alla man har omkring sig som betyder så mycket, för framtiden och för livet.

 

stagan443

stagan435

 

Älskar solnedgången härom kvällen. Det var som om jorden smälte samman med himlen… och just då började två fantastiska mormödrar att koppla ner. Lämna över och gå vidare…

 

Ta hand om er!

 

Karmisar Becca

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s