Snart summering…

Fredagspopcorn så klart!!!

 

Så även Bortom Verkligheten… Tänk att vi bara har en månad kvar här!!! Delade känslor hos denna Mamma vad det gäller detta.

Jag känner ju, som jag tidigare nämnt, att jag är ganska klar här för den här gången. Resterande av tiden här är ju lite av en mellanperiod i säsongerna här. För lite snö för skoter, för mycket snö för fyrhjuling. För varmt för att den resterande halvmeter snö som ligger kvar ska vara någonting att pyssla med i annat än rejäla gummistövlar och fortfarande för kallt under nätterna för att den ska hinna smälta bort helt innan vi beger oss hemåt igen.

 

stagan608

stagan607

stagan610

 

Nere mot sjön, där vinden ligger på, är det ganska vårigt…

 

stagan613

 

100 meter högre upp. Här vi stugan. Är det fortfarande ganska vintrigt ändå…

 

Men det är väl inte den enda anledningen till känslan. Hjärnan fungerar väl så att när man är på väg någon annanstans, så släpper man lite av det gamla och blickar framåt…

Jag har under hela det här året tyckt att det har varit ganska drygt att behöva åka hem och göra saker eller någon annanstans också för den delen. NU helt pötsligt ser jag fram emot alla nya saker. Till och med att få flytta hem (även om jag antagligen kommer att få äta upp det efter cirka två dagar hemma:))

Nu är hur som alla skotrar, utom vår arbetare, lastade för översomring hemma.

 

Översomring eller undersomring…

Vad heter det? Att övervintra är ju inget snack… Och att man gör något under sommaren. Det samma som man gör över vintern eller under vintern, eller över sommaren. Övervintring okej, men översomring??? Eller undersomring…

Ja, ja, våra snöskotrar ska till veckan med hem för att fixas inför nästa säsong och låsas in inom lämpliga väggar tills det blir snö igen. Från och med nu ska vi försöka klara oss genom skogen på fyrhjulingar.

Det börjar faktiskt lukta vår även här…

 

stagan618

stagan617

stagan620

stagan633

 

Vi drar mot sydligare bredder i vårt land under nästkommande vecka. Med blandade känslor även där. Men mest ska det faktiskt bli mysigt. Efter det ska jag verkligen njuta av de sista veckorna vi har kvar här uppe…

 

Trevlig fredagskväll på er!!! 

Karmisar Becca

 

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s