Vi behöver sova…

Och för detta krävs en del faciliteter…

Vi är inte kräsna, långt ifrån. Vi lever just nu utan rinnane vatten med tösnö som äventyrar vårt dricksvatten. Vi har de senaste tio månaderna haft enbart utedass som behovsstation trots 35 minusgrader och vi hämtar kilovis med ved varje dag för att kunna hålla oss varma.

Men vill man övernatta en endaste natt i Sverige en hel familj. Fyra till fem personer med två små hundar i sällskap, så är det ganska svårt att finna något som känns okej.

stagan646

stagan645.jpg

stagan654 (1 av 1)-2

Hallagården Bed & Breakfast

I närheten av Vintrosa utanför Örebro. Vi ville ha en övernattning på väg ner till Vargön i Västergötland. Till min mormors begravning. Vi fick en minisemester.

Detta ställe bjuder på en historia som är svår att beskriva. Man behöver vara här. Vi bor i ett gammalt tullhus från 1700-talet.

stagan640

stagan639

stagan637

stagan636

Svensk historieälskare som jag är, så…

stagan654 (1 av 1)

stagan644

stagan642

stagan656 (1 av 1)

stagan658 (1 av 1)

stagan659 (1 av 1)

Vi är hela familjen i ungefär 20 timmar…

På torsdag. Det medför att bilen är full dessa timmar. Stora M får inte plats… Jag, lilla M, Mini, Minstingen, Moster och två hundar (Morris och Master Jacques). Så stora M var bara väldigt tvungen att ta sin japanska motorcykel ner söder ut…

Men ett visst mothugg vad det gäller detta fick han här:))

stagan651 (1 av 1)

stagan652 (1 av 1)

Imorgon efter frukost ska vi möte upp värden för detta ställe. Hon ska släppa in oss på deras lilla djurpark. Jag vet inte riktigt i detta nu vad det innebär…

Men är det inte ljuvligt att vara på platser när högsäsongen är avlägsen och servicen ändå är på topp. Det är nog då jag trivs som bäst!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s