Mjörn på Tjörn

Där bor min pappa…

och hans snälla och omtänksamma sambo. Nästan så att man kan ta på havet. Man måste bara promenera en liten bit först…

 

stagan661 (1 av 1)

stagan667 (1 av 1)

stagan666 (1 av 1)

stagan665 (1 av 1)

 

Det finns ingen annan kust i världen som får det att bubbla i hela kroppen så som västkusten. Det är verkligen världens vackraste!!!

 

Vi ska stanna här en hel vecka.

 

stagan669 (1 av 1)

stagan674 (1 av 1)

stagan672 (1 av 1)

stagan670 (1 av 1)

stagan677 (1 av 1)

 

Vi har njutit en onsdag på bästa sätt. Ett träningspass inne i Stenungsund under morgonen med pappas A och efter det en milslång promenad till Sundsby Säteri hela gänget i strålande väder.

Efter att tåget från Järvsö hade stora problem och var över timmen försenat till Arlanda, så fick syster och lilla M tack vare snäll boardingpersonal kliva på flyget till Göteborg sju minuter innan avgång. Phju, det var liiite nagelbitning där ett tag.

Men nu sitter vi alla här i soffan ute i pappas uterum och känner oss ändå ganska redo för en begravning under morgondagen. Kläderna ligger i prydliga högar, alla barnen är nyduschade, så även Mamman.

I mitt pass står det Västa Tunhem som födelseort. Där bodde jag och där växte jag upp. Imorgon begravs min mormor i Västra Tunhems kyrka. Det ska bli fint på något vis…

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s