Från supervinter till brygghäng

För lite mer än tre veckor sedan,

när jag och lilla M senast klev upp inför en tidig resa till skolan i Järvsö, så analkades en en härlig och solig vintermorgon. Isen och snön låg fortfarande riktigt vintrigt på sjön och vi kunde med lätthet ta skotern till bilen i soluppgången. Det var magiskt. En sådan där euforisk känsla, som inte alltför ofta infinner sig.

I onsdags kom vi hit igen, efter någon utflykt till södra Dalarna, västkusten och lite annat stort och smått. Till ett helt annat landskap. Jag tror nästan att hon, lilla M, blev lite smått överraskad. Hon hade nog nästan glömt att det finns en sommar här också:))

 

stagan694 (1 av 1)

stagan692 (1 av 1)

 

Torsdagen bjöd ju på ett sommarväder av rang…

och det var ju dessutom en söndagstorsdag och alla var lediga. Vad passar då bättre med en familjefrukost på vår brygga med diverse lyxiga frukosthärligheter!

 

stagan697 (1 av 1)

stagan696 (1 av 1)

 

Vi tog i så till den milda grad att vi till och med unnade oss lite frukostbubbel. När hände det sist tro. På vår bröllopsresa tror jag. Och det vill säga väääldigt länge sedan. Ännu ett sådant där ones in a lifetime moment denna torsdagsmorgon.

 

Nu följer två ganska regniga dagar. Och jag har absolut ingenting emot detta väder heller. Få väder som är mer rogivande än regn. När man är ute och blir lite kall och blöt och sedan får komma in och byta till torra kläder och värma sig framför brasan. Jag kan nog inte välja vilket väder jag gillar bäst…

 

Tur jag inte behöver det…

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s