Vilken nationaldagsvärme!!!

Det luktar Italien sa Minstingen

idag när vi klev ur bilen när vi hade varit och handlat. Han hade verkligen rätt. Den där lätta avgaslukten som stannar kvar lite längre i luften bara för att det är så varmt.

Vi åkte de 9 kilometrarna vi har enkel resa till Maxi i morse innan klockan nio bara för att inhandla något att bada i på gräsmattan. Efter att jag och Master Jacques tagit en lång morgonpromenad (innan det blev för hett) via flygrakan för att gå de utmärkta manöverbanorna som finns där. Tyvärr måste man ta konorna på dessa banor från rätt håll när man gör körprovet med motorcykel… Idiotisk regel tycker jag… Jag tar de alltid från fel håll…

Och vet ni, det fungerar precis lika bra!!! För mig…

 

IMG_3333

IMG_3335

 

Själv har jag fått jobba mig blå sittandes ute i skuggan och delvis tittat på medan barnen har lekt med sin nya uppblåsbara pool (den blå den med) . Som jag, innan uppletande av alla underlag som revisorn vill ha in till revisionen, fick blåsa upp själv så jag har sett  blå (även här) prickar hoppandes runt på varenda papperslapp under eftermiddagen…

Men vad spelar det för roll. En ledig dag (för somliga) mitt i veckan med gudagudomlig sol och värmerekord. Vad mer går att begära?

 

IMG_3326

 

Idag har vi dessutom fått tillbaka vårt garage. Det har varit belamrat med gamla M’s möbler i över två år nu. Nu är de flyttade bort till hennes egna hus. Ingen är gladare än hon för det och stora M kan börja fylla utrymmet med diverse viktiga saker att ha i ett garage igen:))

Trevlig helg till er om ni fått det. Annars får ni väl det snart.

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s