Inget för färgblinda…

Innan idag har mitt hem inte haft något grönt alls…

Jo, något enstaka växtliknande i plast kanske. Men under  lunchen idag hände något!!! Hovgårdens nyaste hus (bortsett från gamla M´s) fick tre livs levande gröna växter. Stora dessutom!

 

IMG_4301

IMG_4315

 

Våra bästa grannar flyttar för gott till Portugal nästa vecka. Jätteroligt! För jag har fått tre fantastiskt fina gröna stora växter, som jag inte ens vet vad de heter, och barnen har fått ett hockeyspel, ett antal fint välbehållna klassiska sällskapsspel och tre fotbollar. Mina man sa nej, jag sa ja till allt. Och se så fint det blev!!!

Men bäst av allt, jag kan åka till Algarvekusten när jag vill och jag får då låna det finaste gästrummet med världens poolutsikt över de portugisiska slätterna… så länge jag sköter mig förstås…

 

De är så modiga… Både att de gjort slag i saken och flyttar (det hade jag också gärna gjort med lite mer våghalsighet) och att de erbjuder oss uppehälle när helst vi får för oss att komma, men framför allt för att de överlåter sina tre största än så länge levande gröna växter till mig!!!

 

 

IMG_4299

IMG_4314

IMG_4326

 

Det blev liksom så ombonat här hemma med tre blommor, så jag och master Jacques fick feeling under lunchen och lade till en krukväxt och några tistlar som snittblommor.

Flödeskänslan håller i sig under kvällen och för första gången sedan vi kom hem efter sommaren så känns det lite som att jag är ikapp! Med tvätt, städ och annat man behöver fixa.

Sköna vibbar ikväll av kärlek och harmoni helt enkelt. Imorgon är det helg och vi är förberedda!

Är ni?

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s