September, höst och en känsla av frid

Frost på gräsmattan i morse!

Massor av snö i Värmland idag. Det doftar vinter i luften även om vi här idag har haft en frisk och solig dag.

Det var en grad varmt när jag klev upp vid halv sju denna morgon. Väldigt tacksam för att det inte var igår. Jag hade mitt körprov för MC och klev upp vid 04.30. Då var det 11 grader varmt. Tänk om det hade varit idag. Halt och eländigt.

Dessutom kom nästäppan som på beställning så fort jag damp ner med ändan i soffan igår kväll. Jag täppte igen totalt och har haft feber idag. Vilken tur att det inte kom ett dygn tidigare.

En ganska vältajmad förkylning ändå – för en gångs skull.

 

IMG_4272

IMG_4280

 

Det är som att alla stenar i världen nu har lyfts från mina axlar. Stressen jag haft över att fixa ett A i mitt körkort går inte riktigt att förklara. Jag har verkligen avskytt varenda minut sedan jag satte mig på detta tvåhjuliga vidunder i slutet av mars.

Jag vet, det låter så galet, men det är sant. Men från och med igår kan jag nu njuta MC på mitt eget vis, på mina egna villkor och när jag vill. En helt annan känsla.

 

IMG_4276

IMG_4260

IMG_4265

 

Nu ska jag förpuppa mig hemma lääänge. I alla fall ända tills imorgon kväll. Då ska jag äntligen ta tag i det här med mitt nästan obefintliga italienska språk. Jag vill liksom kunna svara Si när någon frågar Parli italiano? Det kan jag inte riktigt nu. Skolbänken imorgon alltså. Men utan ångestpåslag den här gången. Detta ska bara bli roligt. Även om talangen för språk nästan är precis lika dålig som för motorfordon…:))

Hoppas ni alla får en fin vecka!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s