Oktobervibbar

Nu är den där vackra hösten nästan över.

Nu faller löven och allt blir bara blött, mörkt och både kallt och kalt en månad framöver… minst. Då vill i alla fall jag bara bort. Det är inte mysigt här då.

 

IMG_4721

IMG_4717

 

Förstå att ha en sådant här höstsovrum att stänga in sig i. Lite av min dröm. Jag fick prova en natt för någon vecka sedan. Sovrummet tillhör ett alldeles ypperligt Visby Börs.

 

IMG_4744

IMG_4758

IMG_4768

IMG_4781

 

Visby var väldigt vackert för en vecka sedan. Hovis är ganska trist nu…

Men vi fyller tristessen med sjukhusbesök framkallat av luftburna frisbeesar, fiskbullar i hummersås för dillsåsburkarna var slut och jag ser Downton Abbey från början.

Bör kanske nämnas att stora M är bortrest. Tänk att det skulle bli så långtråkigt:)) Man inser ju att det är en massa saker man gör för varandra när man är tillsammans. Nu har jag hur mycket tid för mig själv ända till på måndag. Sen drar jag på egna äventyr på tisdagen. Men vi hinner nog mötas i dörren. Tur stora M också får några dagars lugn och ro då :))

Jag ska lära mig att skörda oliver och pressa dem. Vad tror ni om det? Kanske är min nästa bransch… Nu verkar det vara någon oljefluga som ställer till skördarna där nere i Italien, så vi får väl se hur det går för mina planer. Fortsättning följer på detta ämne under nästa vecka.

Nä hörrni, nu väntar säsong 4 av the Crawleys på mig :))

So long.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s