Skrivtorka mitt i baletten…

Det är inte så att det inte händer något i mitt liv…

Det händer kanske bara lite mycket, så det här med bloggandet har inte riktigt prioriterats. Det är ju min meditation och jag har inte unnat mig det helt enkel. Dumt.

Det har i alla fall gått mindre än en månad sedan sist:)) Om en blogg inte ska tappa intresse bör man ha 3-4 inlägg i veckan minst. Ett på fredagar och ett på söndagar. Dela det på Twitter, minst två ställen på Facebook och givetvis Instagram. Gärna betala för marknadsföring åtminstone två gånger i månaden och be alla du känner att gilla det även om de inte gör det.

Så… idag är det i alla fall fredag… check:))

 

balett12

balett13

balett1

 

Vår familj, har som de flesta andra, almanackan fulltecknad med framträdanden, julmys och pysseleftermiddagar på dagis.

Men just idag, på självaste lucia har faktiskt vare sig jag eller mina barn något som jag i alla fall behövde infinna mig på.

Stora M har varit tärna i Järvsö förstås. Det är niorna som håller i den traditionen på Järvsö skola. Jag var upp till Järvsö två gånger förra helgen, så jag övervägde men avstod, att åka upp ännu en gång idag.

Jag hämtade Mini och Minstingen tidigare istället. För att få spendera lite tid med dem under eftermiddagen. Nu sover de båda två i soffan… Klockan är halv fyra…

 

balett3

balett4

balett2

 

Detta gav mig en stund för bloggning och som ni märker så har bilderna i inlägget ingenting med texten att göra. De är enbart en helt vanlig mammas stolta skrytbilder på sin balettdansande femtonåring.

Bilderna på henne brukar generera fler likes än mina texter:))

 

Trevlig helg alla!

 

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s