Snart slut på en bra början

Vi börjar ju alltid året Bortom Verkligheten.

Vi firade nyårsafton här dagen efter i år. Minisarna har ingen koll på datum, så att jag och lilla M var i Järvsö på självaste nyårsafton spelade mindre roll för dem.

Medans jag hade lyxen att få en gudomlig nyårsmiddag serverad ”hemma” på Knekis med Bästis M och hennes familj i Ljusdal och efter det skåla in det nya året med klokaste J i Grönås, så hade grabbarna egenhäng här med spagetti och köttfärssås :))

Nu är vi tillbaka i vildmarken sedan några dagar och börjar väl så smått planera för att ta oss hemåt till södra Dalarna.

Det tar ju lite emot som alltid. Att åka hem alltså. Jag är ju lite av en hemma bra, men borta bäst-person. Här finns ingen tid, det finns inget sedan, det finns inga negativa måsten alls.

Magiska dagar och kvällshimlar… Men skolan börjar på torsdag för de två minsta och nästa måndag för den äldsta. De är alla tre rörande överens om att de måste hinna med ett besök på Jump innan jullovet är slut, en eftermiddag på KFUM-hallen för lite inomhusklättring, samt ett biobesök för att se Frost2, så…. Vi måste börja tänka på en hemfärd i alla fall…

Men först imorgon… Kanske…

Önskar alla ett god ny fortsättning och ett förträffligt 2020!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s