Lite Pärlhyacinter på det…

Man har ju haft lite smått vårkänslor hela vintern.

Jag har bara hållit tillbaka dem lite, för förnuftet säger ju att vintern inte är över. Igår bestämde sig ändå min känsla för att det faktiskt får vara vår.

Så jag köpte en midsommarstång. En sådan där pryl som man liksom bara villhöver (som min fina vän S brukar säga när vi är ute och shoppar viktiga saker).

Tänkte också fylla lite glasflaskor och vaser med Pärlhyacinter och Snödroppar. Kändes som en ypperligt genialisk plan igår.

Idag vaknade jag och smågrabbarna till en vit och krispig gräsmatta och -11°C…

Så kanske det kan vara så att Snödropparna denna fredag inte längre gillar läget lika mycket som igår…

Vedhögen har istället fått minska lite i omfång nu under förmiddagen och min vårkänsla har återgått till någon mer förnuftig tanke igen, att vintern kommer hänga sig kvar ett tag till.

Solen strålar hur som från en klarblå himmel. Lilla M har nu en hel veckas sportlov framför sig och anländer med tåg ikväll. Minis sportlov är snart över och han längtar tillbaka till skolan.

Det är fredag, kallt, nöjda barn och stora M överöser mig med bilder från ett lite mer vårligt Manhattan. Så jag känner mig ändå tillfreds. Men det får nog ändå bli en Pärlhyacint från blomsteraffären.

Trevlig helg!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s