Jobb som hobby – Hobby som jobb?

På lördag ska en, som jag fått uppfattning om, vacker och ödmjuk, miljömedveten och sund småbarnsmamma i min stad gifta sig. Oftast känner jag ”mina brudar” väl innan och det underlättar mina förberedelser. Den här gången är fallet inte så. Hon har blivit rekommenderad till mig från en av mina stamkunder. Jag är jätteglad för det och idag har jag och Minstigen påbörjat planeringen för den delen jag kommer medverka under hennes magiska dag, efter att vi lämnat Mini på dagis.

 

aaaa65 (1 av 1)

Att bjuda på lite bubbel, kanske vindruvor eller jordgubbar och något annat snacks är självskrivet.

Det absolut bästa helt alkoholfria bubblet som finna att uppbringa är det franska Richard Juhlin.

Ett chardonnay med absolut noll procent alkohol i och så fina härligt småbubblor. Kommer passa perfekt för en fortfarande ammandes blivande brud!

 

aaaa67 (1 av 1)

aaaa66 (1 av 1)

Man får ofta frågan varför det är så stor skillnad på priset för en helt vanlig långhårsuppsättning och en brudklädsel. Och det är just detta. Det är inte bara att locka ett hår och nästa upp det med lite hårnålar och tillsätta en mängd med finishspray (nu är det inte riktigt så simpelt att skapa en vanlig håruppsättning heller i och för sig).

Den här dagen ska ju bli perfekt och det första bruden oftast gör den dagen är att gå till frisören. Tänk då om en sådan viktig dag börjar med att frisören är dåligt förberedd? Det kommer förmodligen förstöra resten av hela hennes dag. Inte acceptabelt!!!

Nu ska jag börja gå igenom sminket. Har precis varit och köpt en ny vattenfast mascara. Just vattenfast och helt ren produkt är omöjligt att hitta. Någon som har tips på en vattenfast mascara som ändå är okej ur den aspekten?

Jag håller på att sätta ihop en spellista på Spotify. Jag har ingen aning om vilken musik hon gillar… Knivigt, men kul:) Och ja, jag vet att jag behöver laga min skärm! Men den funkar ju och har gjort det över ett år nu, sprucken och fin…

Även om detta är jätteroligt att förbereda och ännu roligare att genomföra på lördag, så är det trots allt mitt levebröd.
Jag lovar, timpenningen för en bruduppsättning är INTE dyrt! Det är snarare som bästa realisationen för den betalande kunden.

Hoppas ni har en trevlig torsdag!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s