Sex Måsten och Läderband

En bred plattång, en tunn plattång, en locktång

Har man dessa tre, så har man stylingverktyg till alla hår. Kort som långt, tjockt som tunt. Man kan skapa alla sorters lockar, stora, små eller sådana där förtrollande svalligt vackra. Man kan platt långt tjockt hår i ett nafs, man kan skapa volym och vågor.

Jag använder alla tre till mitt nuvarande korta hår. Den breda plattången de mormar när det ska gå på 30 sekunder och allt plattas tungt framåt. Den smala plattången när jag vill styla frisyren uppåt och bakåt och locktången när jag vill få till en lite mer festligt lockig och rufsig frisyr.

 

aaaa79 (1 av 1)

En tuperingsborste en utredningsborste och finishborste

En smal dressingborste för att tupera håret så enkelt med. Kort som långt. En oval dressingborste som helt vanlig utredningsborste eller till att fixa till tuperingen i exakt den höjd du vill ha den och får bort den ”risiga” ytan. Den är också perfekt till extensions och mer tunna, fina hår. Definitivt ett måste till långa hår. Slutligen en en finishborste, som en stor puderborste, att släta ut detaljer. Perfekt med en spraydusch på borsten och sedan dra borsten över småhår eller grå strån som sticker ut åt ett annat håll än vad man själv tänkt sig.

Tänk er den perfekta hästsvansen i sommar med ett sådant här läderband från Corinne!!!

aaaa88 (1 av 1)

aaaa89 (1 av 1)

 

Visst är det fint. Nästan så att jag önskar tillbaka mitt långa hår. Men bara nästan.
Jag måste absolut överväga om jag ska ta in dessa på jobbet.

För massor av inspiration:

#corinnehairaccessories

Nu väntar sängen här hemma. Var uppe i ottan för att skjutsa barnen till gamla M innan bröllopsfix och roligheter på jobbet. Hur mysigt det än är med lite andra arbetsuppgifter än de vardagliga, så tar en sådan här dag musten ur mig.
Kan vara så att vi nog behöver ta en sväng någonstans dit man tankar energi som bäst under morgondagen…

Sov gott och hoppas det blir en fortsatt trevlig helg för alla!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s