En trevlig miss i planeringen

Ett veckoslut i Järvsö blev det.

Lilla M med klass skulle på fredagen sova över på skolan. Frivilliga föräldrar behövdes inför övernattningen. Mamman erbjöd sig. Tänkte att jag för en gångs skull kunde lyckas få till något vad det gäller evenemangen uppåt häråt. Jag skulle ju ändå hämta hem henne… Missade totalt att jag har två yngre barn som ännu inte klarar sig själva mer än fem sekunder och hade dessutom missat att dessa tvås pappa, typ då även min man, inte skulle vara hemma. MEN man kan inte ha koll på allting hela tiden…

Så…planen var nu att jag skulle hänga med 17 barn på skolan i Järvsö mellan 20.30-23 och ha med mig två småbarn upp från Borlänge, som jag behövde barnvakt åt. Ibland lyckas man bättre än andra gånger…

aaaa122 (1 av 1)

aaaa127 (1 av 1)

aaaa117 (1 av 1)

aaaa118 (1 av 1)

aaaa119 (1 av 1)

Så här huserar vi nu. I nummer sju på Alpstigen. Fint som kurbits fast i Hälsingland. Gamla M tog en halvdag semester, ställde upp utan protester och missen i planeringen resulterar nu en minisemester i Järvsö. Tänk så det kan bli…

aaaa120 (1 av 1)

aaaa121 (1 av 1)

aaaa123 (1 av 1)

aaaa125 (1 av 1)

aaaa126 (1 av 1)

Jennifer öppnade Trädgårdscaféet på Stenegård idag, för den här säsongen. Två laxtallrikar och en hel massa plättar med ännu mer grädde blev det. Järnhuset har numera en stor avdelning med bara leksaker. Snacka om att Mini är nöjd med sin robothand för plastiga 49 kronor. Hälsingestintan hade finfin Rostas till kvällens, lite för tidiga, morsdagsmiddag. Såpbubblor har producerats bakom stugan och en rutschkana i riktig snö ovanför Alpbyn slog nästan vattenkanorna på Aqua Nova hemma.

Nu sover den manliga delen. Jag och lilla M har precis bastat, för det kan man i det här huset. Gamla M skapar nu myntate och Smartare än en femteklassare är det på teve.

Kram på er!
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s