Tillbaka i verkligheten

Skolan har börjat, kanske dagis också.

Semestern är över och sommaren verkar nästan, men bara nästan gå över emot höst. Om jag är lyhörd och läser mina kunder på jobbet och människor i min närhet, så verkar de allra flesta tycka att det är ganska skönt att återgå i normala rutiner.

Lilla M är tillbaka i skolan i Järvsö, de andra två börjar på dagis efter helgen. Minstingen ska ha sin första inskolningsdag på måndag. För vår familj känns det som att det från och med kommande måndag, så kommer vi få struktur i vårt liv…:) Tro sägs ju vara bra att luta sig emot…

 

74 (1 av 1)

73 (1 av 1)

 

Här hemma har det under denna vecka byggts kontor. Vi ska äntligen få alla papper som tillhör denna familjs fyra företag in i ett dokumentskåp, i ett rum, inne på ett kontor. Därför har det tillkommit två rum inne på den så kallade gästvåningen. Ett av rummen blir gästrum (som tidigare men med en dörr att stänga om sig)  och ett blir kontor (med kodlås i dörrhandtaget, bara för att det går;)).

Den sexiga häcken på bilden ovan har slitit med inredningen till kontoret under veckan. Det är oerhört smidigt att vi numera har ett av Sveriges, och världens, mest utbredda möbelvaruhus i vår hemstad. Upphovsrätten till mannens bakdel på bild råder det kanske delade meningar om (om man frågar först), men om man vägrar FB, Insta, Snap, Twitter, bloggning och allt annat vad sociala medier innebär, så kommer man inte heller ha koll på vilka av sina kroppsdelar som hamnar i offentligheten…

 

86 (1 av 1)

 

Själv håller jag mig till pappersexercisen. Jag gillar den bäst. Har ingenting emot den alls faktiskt. Efter årsskiftet när våra fyra firmor bara ska bli två, så blir pappersmassan det som jag får ägna mig åt. Ser sannerligen fram emot det. Delägare ska köpas ut, det ska bara bli två bokslut varje år och fastigheter och hår ska formas till en gemensam harmoni.

Lägger ner pennan för att göra helg. Har en tro på att vi i själva verket kommer ro i land detta och att det kommer att bli riktigt, riktigt bra.

Hoppas ni alla får ett härligt fredagsmys och en bra helg och kom ihåg att livet är så mycket mer än bara semester! 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s