Noll, zero, nada i min almanacka…

Denna helg är UNIK… jag har ingenting inskrivet i min almanacka…

Jag hinner ju dessutom numera jobba undan allting, till och med pappershögen, på arbetstid. Alltså är det helg på riktigt för första gången på väldigt, väldigt länge. Jag har dagen till ära lämnat min ursnygga knallrosa arbetsväska kvar uppe på arkivskåpet på kontoret. Målet är att den ska få stå där till på måndag morgon…

 

120-1-av-1

117-1-av-1

121-1-av-1

 

Kvällen ägnas åt det här. Det är ju ett riktigt äppleår detta år har jag förstått. Våra två små spensliga träd har fått rekordmånga äpplen. Femton stycken överlevde och är nu nerplockade. De räcker till en hel äppelpaj, en väldigt liten men gudomligt god burk med äppelmos (gjord med massor av kärlek dessutom) och två glas äppelmust. Jag är saligt lycklig! Det där med hemgjort gör mig lite upprymd. Läpjandes på ett glas med italiensk gott vitt vin samtidigt, så blir känslan i det närmaste euforisk.

Hoppas ni alla får en härlig sensommarhelg och kom ihåg att njuta nu. Snart blir det mysigt mörkt, härligt kallt och sprakande vinter!!!

Karmisar
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s