Jag andas igen…

Titta, Mamman har fastnat på bild!

Sällan det händer. Det är ingen annan som förstår sig på mitt favvoobjektiv. Bilderna blir alltid i oskärpa. Den här blev okej (om den fick ett svartvitt filter). En härlig eftermiddag under söndagen på ”fel” sida stan. Vi bor ju på landet någon mil utanför, åt andra hållet. I helgen tog vi bilen förbi fabrikerna och ner till ravinerna på andra sidan. Det är ett så vackert ljus där när solen skiner. Känslan runt denna runda är vacker. Till och med klottret är vackert här.

 

134-1-av-1

139-1-av-1

146-1-av-1

 

Vad jag tror är cirka fem kilometer att gå…

tog oss nästan tre timmar innan alla spännande stigar, vattendrag och berghällar var ordentligt utforskade.

 

147-1-av-1

142-1-av-1

133-1-av-1

143-1-av-1

141-1-av-1

145-1-av-1

135-1-av-1

Jag andas igen!!!

Det är så skönt. Det känns som om jag har hållit andan i en evighet. Det finns massor av olika anledningar till det. Men nu släpper det trycket så sakteliga och luften cirkulerar igen.

Vi kör en stenhård arbetsvecka nu, med massor inbokat till höger och vänster. Det är allt från fönsterbyten (tack och lov inte här hemma), till fiberinkoppling (tyvärr då inte här hemma), budgetplanering och hårfix så klart. Mini ska till ögonläkaren i Falun och kolla synen (tyvärr verkar även han ärva min sidas tidiga behov av glasögon). Lilla M ska linstränas och Mini har redan sett ut ett par coola bågar han vill ha. Han håller tummarna för att hans syn visar dåliga resultat hos läkaren… Minstingen har hunnit få det där obligatoriska tandradsmärket (mitt på kinden) av ett annat barn på dagis så här i början av veckan, ramlat ner för trappan här hemma med en blå grön bula som bevis mitt i pannan, samt erhållit tre rejäla brännmärken (på mage och armar). Dessa märken är ett resultat av ett besök på Leklandet i Falun i helgen och oräknerliga gångers farande i deras rutschkanor… En helt vanlig familjs vardag:)

Men nu andas jag igen och i kväll hinner jag därför dessutom med en bio. Ikväll blir det en allvarsam lek inne i biosalongen. Älskar kostymdramor, så jag har enorma förväntningar på kvällens föreställning!

Nu ska det här reserveras ett nytt bolagsnamn innan dagishämtning. Önska mig lycka till med det i byråkratins djungel…

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s