Njutbart…

Jo då, hon har fått fram ett Prosecco som levererar

Fick en fin kaffekopp och finfina servetter av min syster, a la Carolina Gynning,  för ett par veckor sedan. Hon, min syster då, övervägde om jag även skulle få hennes Prosecco. Men nej, det drack hon upp själv…

 

164-1-av-1

 

Så denna fredag, gräsänka till ära som jag är, så tänkte jag unna mig lite fredagslyx då på tu mina händer;) Har tillåtit mig att sippa lite innan barnens läggning. Familjen Rysberg är heligt, så de får stanna uppe lite längre. Till och med Minstingen sitter som ett ljus i soffan när Barnkanalen levererar detta. Mamman bloggar och proseccoprovar så smått. Jag måste ge detta bubbel ett ganska högt betyg på skalan. Torrt och friskt utan tillstymmelse till sötma. Prosecco har ju en förmåga att bli lite för sött allt som oftast (för min smak då). Men det här funkar!

 

165-1-av-1

167-1-av-1

 

Denna fredag blev lite som ett EGOboost. Jag tog långlunch idag, lämnade pappershögarna till sitt öde och var till grannkommunen och fixade fransarna och unnade mig lite tillbehör till dessa. Nytt ställe för mig. Känslan när jag lämnade det är att jag nog kommer att kunna rekommendera det. Mina fransar på övre fransraden ser i alla fall i detta nu alldeles lagom fixade ut. Precis som jag vill ha det.

Nu ska smågrabbarna i säng. Övervägde för en sekund om jag skulle låta dem få fortsätta mysa med mig i soffan och kanske få somna där. Jag har aldrig provat det. Det låter ju så mysigt. Men nej, tanken varade bara den där sekunden. Det kommer ju bara bli en ovana. Jag hör ju till kategorin föräldrar med noll tolerans för barn i min säng. Jag fixar det bara inte och har därför aldrig haft dem där och nu behöver jag heller inte vänja dem av med det. Så varför nu introducera dem i att soffsomna?

Så jag fortsätter väl helt enkelt med min EGOboost dagen till ära. Jag har köpt smågodis (händer typ aldrig) och jag ska unna mig en hel kväll med Kate Winslet och ”The dressmaker”. Jag hoppas den är så bra som jag förväntar mig:)

T R E V L I G   H E L G  P Å  E R ! ! !

Karmisar
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s