Egen arbetslyx

Att vara egen har ju mest fördelar

En ny arbetsvecka väntar. Det innebär en salig blandning av arbete för mig. Primärt så klart arbete på salongen, men halva tiden är det pyssel med företagens papper. Jag har inte haft ett dyft med min mans papper att göra tidigare, men sedan augusti så ska den här Mamman försöka få till en viss organisering dessa också. I snart sex år har vi inte fått vara aktiva vad det gäller sådana uppgifter i firman (det gäller inte mitt lilla företag då). Nu vid årsskiftet får vi  ä n t l i g e n  ta tillbaka det.  Efter en försäljning har vi haft några år av diskretionär förvaltning. Jag älskar papper och jag älskar ordning, men har inte fått varit där och pillat;). Det ska bli såå roligt att få rumstera omkring i den härligheten igen… Det är ju makalöst dyrt att leja bort allting. Nu behöver vi snart inte det längre.

 

169-1-av-1

Detta innebär att jag ett par dagar i veckan kan kliva upp ur sängen, strunta i att borsta håret och mysa omkring i mysbrallor på jobbet. Jag kommer att kunna gå barfota till arbetet mitt i vintern om jag vill och  jag kan från och med 2017 löneförhandla med en betydligt mindre snål (ekonomisk är han, men inte snål) chef än vad jag har att gör med nu…mig själv;)

Denna måndag är en sådan där mysbrallemåndag!!!
Dock kan jag inte gå barfota just idag…

Ny vecka för oss alla. Låt det bli en bra sådan!!!

Karmisar Becca

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

En reaktion till “Egen arbetslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s