När orken är som bortblåst…

Vi har alla feber och är kanonförskylda

Jag själv och alla tre barnen samtidigt. Otur för oss kanske man kan säga. De två minsta börjar dessutom bli piggare (vilket ju vanligtvis borde vara positivt), just idag vet jag inte riktigt om det känns så;)  Jag och lilla M har ganska hög feber och skulle väl helst bara ligga på soffan och dåsa. Men det funkar ju inte riktigt så när man är själv hemma med tre barn.  Men jag och hon hjälps åt, medan hanarna mestadels får leka inne på sitt rum eller något åt det hållet…:) Tur de två i alla fall har varandra att leka med.

 

182-1-av-1

185-1-av-1

186-1-av-1

 

Tur det finns ved och ingredienser hemma till plättar  och glass och mellan alvedonintaget har vi hittills faktiskt fixat dagen riktigt hyfsat. Och om ni undrar vad Minstingen gjort på sin högra kind, så är det ett annat barn på hans avdelning på dagis som tagit sig en munsbit… Tredje gången nu och den här gången fick hen med sig ett litet köttstycke. Men det verkar inte bekomma herr Minsting speciellt mycket.

Precis haft hemservicen här för att fixa vinterdäck på bilen. Trots att han befinner sig dryga 20 mil härifrån (min man då), så har han järnkoll på oss här hemma. Skickar hit en av våra vänner och vips så har jag nu fyra dubbdäck snyggt monterade på bilen. Såå lyxigt när man är hängig. Och nej, jag hade inte fixat det själv annars heller. Jag hade inte en chans att rubba bultarna kan jag säga. Eller kanske jag kan skylla på febern där…;) Ännu en gång ett jättetack till de bästa av vänner!!!

Jag är fruktansvärt bortskämd…

Om man nu får tycka att detta influensaliknande tillstånd för något gott med sig ytterligare, så är det väl att jag får ha lilla M hos mig ett par dagar till. En liten tid till, tills att hon blir frisk. Och kanske att hon blir än mer gosig och myssugen och mammig. Och det gillar jag ju, så klart.

Så vi förlänger vår helg lite helt enkelt!

Karmisar
Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s