Sockerboostat hela långa dagen

Pepparkaksbak, första omgången.

Känner jag mig själv rätt, så kommer det inte att bli någon mer omgång heller…
Men ibland får jag till det, att vara en ganska bra trebarnsmamma ändå.  Detta har verkligen varit en helg med fullt fokus på barnen.

 

261-1-av-1

264-1-av-1

263-1-av-1

268-1-av-1

265-1-av-1

 

Somliga av oss var engagerade i dessa bruna kakor under flera timmar. En del andra åt bara degen (fick till ett flygplan, som aldrig gräddades, i alla fall) och några fixade fem olika figurer på en plåt, sedan hägrade tågbanan, som storasyster byggt åt honom under förmiddagen, mer. Men en hel färgglad hög av älgar, hundar, noshörningar och Mamma Mu figurer och annat blev det till slut. Vi har idag konstaterat att vi borde införskaffa en pepparkaksgubbe med tillhörande gumma. För det borde man väl ha?

 

En pepparkakspicknick fick Pantertanterna till mellan tågavgångarna hur som helst…

 

269-1-av-1

 

Snart ny vecka igen då. En vända till Järvsö imorgon väntar, en polisanmälan (någon totalbucklade min bil igår på en parkering när vi var på bio, naturligtvis utan att ge sig till känna, så…) det vill försäkringsbolaget ha, skattedeklarationer och skattepengar vill skatteverket ha och jag ser fram emot ännu en måndag med full rulle. Men först en lugn söndag med ett par avsnitt av American Odyssey, för det vill jag ha.

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s