Med tjejerna i Götet!!!

Vilken helg jag har haft!

Med tre störtsköna tjejer. När hände det sist? Just Göteborg med ett tjejgäng var nog sommarlovet efter sexan, när vi tog tåget ner och gick på Liseberg för första gången helt själva. Onekligen några år sedan nu…

Två av oss ovetandes om vad helgen hade att komma med gjorde allting ännu mer häftigt.
Våra två reseledare får högsta betyg för väl genomförd tradition 2016! 

 

287-1-av-1

282-1-av-1

283-1-av-1

284-1-av-1

 

Vi har en budget på 3000 kronor per person när dessa helger planeras. Denna gång har den summan räckt till tågresa Stockholm-Göteborg, två hotellnätter med frukost, alla måltider utom en, finbubbel flera gånger och en helkväll på Göteborgsoperan med en riktigt bra version av musikalen Hair.

Pengarna räckte också till tramresor åt både rätt håll och fel håll. Tre av oss har sett delar av Göteborg som inte var meningen, men hur lätt är det inte att tappa bort en i sällskapet… Vi har lärt oss att ljudet vid grön gubbe vid övergångsställen i denna stad kan vara svårt för dövstumma att höra, men kanske inte omöjligt för synskadade. Eller hur det nu var… Vi har också förstått att dörrarna in till barerna och caféerna på Avenyn bara går att öppna inifrån efter klockan 22 på lördagar och att restaurangerna utmed samma gata inte serverar alkohol mellan stadens tillståndsperioder… Jag har äntligen efter elva års försök fått besöka Jul på Liseberg utan att jag eller någon annan blivit sjuk…

…och jag har aldrig fått så många riktigt långa skrattatacker under en och samma helg någonsin tidigare i mitt liv!!! 

Hoppsan, höll på att glömma det viktigaste. Jag kan numera knyta min halsduk som en äkta Stockholmare (nej, jag skrev inte fel, Stockholmsknut var det).

 

286-1-av-1

288-1-av-1

307-1-av-1

304-1-av-1

309-1-av-1

Och visste ni förresten att om ni hittar en genuint fin ljusstake i en av de små julbodarna på Liseberg, så kan man tjäna flera hundralappar på att ställa sig vid sidan och näthandla den istället (då kan ni dessutom ta det på faktura). Så med facit i hand är det här med julmarknader ganska överreklamerat…;)

Jag har dessutom lärt mig att aldrig mer falla för grupptrycket och ringa hem en gång om dagen när jag är borta. Min man trodde att jag blivit sjuk eller kanske saknade dem och det kan ju inge falska förhoppningar…

Jag har haft en galen helg med tre galna tjejer och jag kan nog säga att vi alla fyra haft galet roligt!!! Ser fram emot nästa år galet mycket!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s