Att börja och avsluta julfixet

Om jag skulle vara ensam i hela världen…

då skulle jag inte lägga så mycket krut på julen. Jag skulle välja att åka till en plats som jag älskar och spendera tid där genom att reflektera över det som är viktigast just nu, vad som får just mig och min vardag och verklighet att må så där, ni vet, bara fint…

Och jag skulle älska att vara själv! Lätt att tro, jag vet… Men det har alltid varit min fulla övertygelse. Jag är en ren egoist innerst där inne… 

Nu är inte fallet riktigt så och min bröstkorg fylls av kärlek till så många andra också och det skapar ett behov av några julklappar (för att jag kan och har möjligheten), och kanske en julgran och några tända ljus och sköna tankar till dem som behöver dem bättre än mig… och kanske är det just det som är 

J U L E N .

Min man och min yngsta son befinner sig redan där man som bäst förstår hur detta hänger ihop. Jag och mina andra två födda sammansluter om två nätter. Först ska det här hemma paketeras, packas och firas en fin 50-åring i Hälsingeskrud. Övernattas på hotell på ”hemmaplan” under morgondagen, innan vi sammansluter bortom verkligheten under dagen före dopparedagen någon gång…

I fredags fick jag på sätt och vis tillbaka min man… 

efter sex år. Vi kommer nog fira det mer än själva julen. Kanske inte våra barn håller med. Men om si så där 50 år kommer de nog inse att detta var en större åminnelse än själva julen i sig.

Min förhoppning är att Han (min man) får uppleva total frid innan sin fyrtioårsdag (som inträffar på söndag). Målet är väldigt nära och i helgen som var, firade vi så smått med en avslutningskonsert med Kent och en gudomlig övernattning på världens sötaste söderböna till hotell, alldeles intill Mariatorget i vår huvudstad. 

Detta lilla hotell med sina sju små enkla rum och dess superba service och eminenta ekologiska frukost, kommer att övertyga vem som helst att onödigt överflöd bara är extremt onödigt…

Det heter TRE SMÅ RUM. Är prisvärt och överträffar det mesta. 

Älskar verkligen när man stöter på ett ställe som detta!
J U L E N  Ä R  H Ä R  och jag ser fram emot att fira den… Precis så som jag föredrar det!!!
Karmisar Becca & God Jul på er alla!!!

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s