Sista dagen

Jag tänkte lägga in lite vintriga bilder här bortom verkligheten…

Jag och smågrabbarna är själva här idag. Stora M tog sig, tillsammans med sin nya snabba julklapp till sig själv,  tidigt i morse till Drevdagen för att de tillsammans skulle kunna få utlopp för sina lustar… Här ät det för lite lössnö i skogen…

Själv tror jag att jag dammsög upp mitt SD-kort i kameran innan vi åkte hit. Av tidsbrist valde jag att inte tömma dammsugaren, utan snodde som hastigast med mig ett annat minneskort från en annan kamera. Den har tydligen inte varit rörd på tre år. Jag hittade lite nostalgibilder i den som jag glömt bort. Inte så vintriga dock… Thailand, nyår 2013/14 och Athen i mars ett par månader senare. Vad unga vi var!!! Och Minstingen var inte alls med till Thailand, däremot som en centimeterstor varelse till Athen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Thailand blev Minis första utlandresa (förutom Italien då) och det blev lilla M´s första resa till Asien. Det blev en bra familjesemester! Thailand är ju vackert. Tyvärr har vi turister gjort landet till vårt eget och det är inte så speciellt längre. Jag tycker det är ganska osmakligt hur vi med våra pengar styrt om deras genuinitet. Dit blir det nog inga fler resor.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har ni varit i Athen?

En storstad som lätt glöms bort i Europas enorma utbud av vackra städer. Kan varmt rekommendera den. Vilka skatter den staden har. Och roliga lekplatser. Och väldigt vänliga människor från världens alla hörn.

Lite gamla nostalgibilder alltså. Antagligen roligast för mig själv;)

Imorgon åker vi hem till östra delarna av landskapet igen. Jobbet kallar på tisdag. Vi är från och med idag ett enfamiljsföretag där hemma. Tidigare delägare är nu utköpta och en ny epok inom våra företag börjar, skulle man väl kunna säga. Längtar nästan hem så smått till kontoret, men ännu mer till en lååång och skitvarm dusch!

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s