En aftonfredag i min smak…

Fredagsmys hemma i södra Dalarna.

Bloggbilderna hör däremot hemma på en plats från där jag i måndags hade ganska svårt att slita mig. Den långa varma duschen här hemma i måndags kväll kompenserade inte saknaden av denna plats.

 

 

336-1-av-1

344-1-av-1

342-1-av-1

341-1-av-1

 

Vårt hem bortom verkligheten.

 

Med pluffsiga kuddar (de stora längsta bak i vår säng 70×100 cm, heeeelt gudomliga), goda kryddor och varma kaminer. Inga stolar från Wegner eller Sarfattilampor kan ändra på känslan där borta… Det börjar nu verkligen formas till ett riktigt hem. Med sina andrahandsattiraljer och blocketfynd.

 

338-1-av-1

337-1-av-1

340-1-av-1

334-1-av-1

335-1-av-1

339-1-av-1

 

Men nu är jag hemma igen, min bästis M stannar här över natten (hon sparade mig en hälsingeresa idag). Logistik vad det gäller att bespara sig bilresor, avstånd eller uppehälle, har liksom blivit vår specialitet genom åren. Vi två är helt klart partners in crime, vad det än gäller. Och skulle jag be någon inreda mitt hem, så skulle jag be henne. Här hemma skulle jag absolut kunna tänka mig åtta stolar från Wegner runt vårt ekbord, den största av Sarfattilampor ovanför och givetvis en Vas Dagg från Svenskt Tenn mitt på bordet. Tillbaka till vardagen och lite glamour i mitt liv. Det är min och hennes plan. Men innan dess har vi lite andra planer som har tagit form, börjat planeras och kanske… kanske framåt våren kan avslöjas. Vi får se…

Trevlig trettonhelg på er!

Karmisar Becca

 

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s