Min typ av söndag

Det blir en pyjamasdag för mig och grabbarna…

Söndag är min, om möjligt, softardag. Nyhetsmorgon med massor av kaffe fram till halv tolv. Och är det, som idag, Ebba som programledare, desto bättre start.

Detta är min ytliga dag. Jag låter barnen titta på surfplatta lite för mycket. Jag surfar runt på olika bloggar, drömmer mig bort i kläder och inredning och ekologisk, sockerfri matlagning. Jag försjunker i grubbel och bygger luftslott. 

En dag i veckan är väl inte för mycket begärt?


Stora M drog upp till Bortom Verkligheten…

för att lägga golv i ladan. Jag valde att stanna hemma, för att komma ikapp lite här hemma… Hm, eftersom det nu redan är söndag så… kanske nästa helg istället…

Vi ägnade lördagen åt familjegympa på Friskis, följt av Alicia Vikander i Fyren mellan haven på bio. En skön lördag och på sätt och vis kom jag ikapp lite i mig själv. Klapp på axeln!

Men jag har hur som helst bidragit lite till vildmarken jag också. Det här tyget är ett Ralph Lauren. Så vackert och för mig väldigt tilltalande. Både vad det gäller färgerna och designern. Men så fick jag nollställa märkesfreaket i mig och se till funktionen. Ett draperi till timmerhuset. Som ska hålla kylan ute i farstun. Kanske ska det hänga där i hundra år. Blekas av solljus, stämma till övriga färger i huset och vara tillräckligt kraftigt. Så det blev det här istället.

Lite neutralare, lite dyrare och betydligt kraftigare och mer lokalproducerat. Bomullskänsla i magregionen. Lidéns i Säter säljer, syr upp som jag vill ha det och de är alltid lika glada och tillmötesgående hur komplicerade lösningar man än önskar.
Antingen ska jag nu vika lite tvätt eller så ska jag ”browsea” alla spännande program som jag har missat på teven under vecka…
Ha det gott!!!

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s