Totally awsome

En kudde på min inköpslista!

Och så lika på min önskelista. Det återstår att se vad som inträffar först. Budskapet på denna textil är hur som helst klockrent och helt enligt min egen livsfilosofi. Finns på Svenskt Tenn.

Jag har haft en helt underbar helg i vår huvudstad. Dagar av totala upplevelser. Helt enligt min livsfilosofi.

 

img_5385

img_5382

 

Om ni aldrig provat tesalongen på kuddens hemvist, kan jag V A R M T rekommendera detta. Boka i tid och njut sedan av fantastiska teer, scones och sötsaker till en utomordentlig utsikt över Nybroviken. Vill man, kan man även välja till ”some champagne”. Vilket vi, jag, syster och bästis M, naturligtvis gjorde.

 

img_5380

img_5383

img_5379

 

Jag har precis landat hemma i min systers magnifika lägenhet efter en eftermiddag på Djurgården. Vi har återupplevt Fantomen på Operan på Cirkus. W O W är väl bland det bästa i mitt vokabulär rent uttrycksmässigt jag lyckas prestera om denna förställning. Alternativ är också magisk, förtrollande och oerhört fängslande.

Senast jag såg den var våren 1995. Med Mikael Samuelsson som Fantomen på Oscars.

Jag har onekligen svårt att att jämföra upplevelserna. Då, första året på gymnasiet. Jag och en vän, som fortfarande har en oerhört speciell plats i mitt hjärta, alltid kommer att ha,  unnade oss en lyxhelg i denna huvudstad. Jag minns faktiskt inte om vi bokade flyget eller tåget från Örnsköldsvik? Kommer du ihåg K?

Vi bodde hur som den helgen på Hotell Diplomat. Jag minns att personalen vid frukosten kom fram och ifrågasatte om vi verkligen hade rätten att äta där… Det hade vi. Vi betalade dyrt för deras service med tanke på dåtidens studentekonomi. Jag minns där till att jag under hela vårterminen då, första året på gymnasiet, åt Blå Bland och varma Koppens soppor till middag i mitt lilla rum som jag hyrde under den här tiden på Skogsgatan. Att jag ibland lyxade till det med att faktiskt ta med mig ett bit knäckebröd från matsalen under lunchen, för att ha ett tillbehör till denna soppa. Någonstans i min nutida verklighetsupplevelse, så var detta ju faktiskt stöld. Örnsköldsviks kommun, om ni läser detta. Jag är mer än villig att betala igen detta!

Jag sparade så gott jag kunde denna våren 1995. Och kvällen när vi tog taxin från Diplomat på Strandvägen till Oscars på Kungsgatan, för att uppleva  bland de sista föreställningarna av Fantomen, som då hade spelats sedan 1989. Den kvällen är för mig i mitt liv helt oförglömlig. Lite övernaturlig på något vis.

Upplevelsen då, gjorde att jag var något nervös inför mina förväntningar inför dagens föreställning. Men ingen anledning till oro alls. Peter och Emmi Christensson levererade rysningar många gånger om! Så till den grad att jag bara måste ta med mig lilla M (hon skulle uppskatta den så). Biljetter till Valborg. Vill du hänga på oss K? Kanske lite to much för våra småttingar, men de kan få hänga med min småttings pappa under tiden någon annanstans på Djurgården:) Typ Junibacken eller Vasa? Det är en inbjudan, definitivt!

Nu ska jag och min äldsta lillasyster se de sista avsnitten på första säsongen av SKAM. Vi betade av de första sju under gårdagskvällen. Vi har ju insett att denna serie är ett måste. Så det får bli ett bra avslut på denna födelsedagshelg 2017!

 

S O V   G O T T !!!

Karmisar Becca  (Bella hälsar)

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s