Ett ”nytt” jobb

Mitt liv går på speed just nu.

Men det är ju så vi lever, så det är bara att hänga med. Den här våren kommer fullkomligt forcera fram. Att leva i nuet fram till juni kommer inte att fungera. Men det gör inget. Man ska ha det roligt medans man lever. Och den dagen jag inte gör det längre (eller dagen innan då), så vill jag verkligen känna att jag levt fullt ut. Så vi kör på helt enkelt.

 

img_5412-1

IMG_5420.jpg

 

En av alla skitroliga saker jag har att se fram emot, är att jag och min fina kollega på salongen ska byta lokal i vår. Vi ska flytta hem till Romme! Och det kommer att bli så fiiint. Just nu är den nya lokalen på min kollegas bakgård där hemma, kanske lite av ett renoveringskaos, men jag kan verkligen se framför mig hur urmysigt det kommer att bli.

Se bra på denna vackra dubbeldörr, som kommer att vara porten in till oss. Och där högen med brädor, plastpåsar och sladdar innanför ligger nu, där… Där kommer korgmöbeln där kunderna får sitta och vänta att stå. Golvvärmen är inlagd och elektriker ska komma i veckan och koppla in den. Sen kommer det svartvita och rutiga golvet läggas in hela vägen. Genom ytterligare en dubbeldörr läggs plattorna och sedan kommer man in till oss…

 

img_5413

 

Här ska vi husera. Inte så stort, men ett mysigare hus får man leta efter. Polisutryckningar och busstrafiken utanför våra arbetsfönster nu, byts ut mot fågelkvitter på våren. Vi kan sitta på utetrappan och dricka kaffe i solen på sommaren utan en massa skräp och sunkiga askfat som stinker. Vi slipper centrum och etablerar oss på rätt sida stan igen:)

J A G  V I L L  F L Y T T A  N U !!!

Kanske mina tillhörigheter kommer att finnas i skåpet till höger, annars blir det skåpet till vänster. Och när allt är klart kommer det inte stå någon industridammsugare mitt på golvet…  Vi kommer ha tre arbetsplatser, en kassadisk och den absolut bästa arbetsplatsen!!!

 

Äntligen fredag, ha det så mysigt!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s