Sängmys?

Nix, han är borta i helgen… men sängkläder i flanell…

Vet inte om det fungerar. Idag fyndade jag i alla fall dessa till halva priset. Jag tror att de kommer att fylla mina frusna kroppsdelars behov Bortom Verkligheten så småningom. Men först ska de testas här hemma…

 

torsdag-10

 

Jag förmodar att flanell mot flanell inte synkroniserar, så när dessa bäddas in får jag väl helt enkelt sova i ullunderställ eller kanske skoterkläderna… Att ha någon form av sidenpyjamas vintertid Bortom Verkligheten kommer inte på frågan. Tänk er själva, klockan tre på natten, när du behöver gå ut på dass i 20 minusgrader… i sidenpyjamas! Köldskadevarning  B I G  time!!!  Men sängkläder i flanell låter onekligen väldigt varmt och skönt, så jag måste ju prova.

 

torsdag-5

 

Så, stora M är i faggona av norra Dalarna…

Själv huserar jag på kontoret under fredagen, men har hela soffan för mig själv denna tordagskväll. Kanske anser vi att vi kommer få en långtråkig helg, jag, smågrabbarna och minsta M(orris). Kanske vi drar ner med tåget (helst utan bombhot) eller i min fina kollegas lilla svarta bil (den dieselbilen kan behöva en långresa) till Moster i huvudstaden. Kanske gamla M(ormor) hänger på, kanske inte. Vi får se hur det blir. Stockholm pockar för mig vid varje tillfälle som ges, så…

 

F l a n e l l e n  r o p a r …

 

Sov gott.
Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s