Bästaste helgen

Bästis M och Moster på samma helg – igen.

 

Det var ju bara två veckor sedan sist, som jag hade en helg med dem två. Den här gången blev det ett snabbesök av den förstnämnda med man fredag till lördag. En kortis alltså, men man hinner ju ändå beta av det väsentligaste. Hon är så bra på att se till att passera Dalarna den där bästis M.

 

image1-1

image1-2

 

Med stora M i förvar någonstans uppåt Mörkret och skotermeckat, så tog jag och smågrabbarna i lördags med oss Mormor och tog ett spontandygn nere hos Moster. Vi tycker ju egentligen att det är ganska tråkigt att bara hänga här hemma.

 

Det blev ett händelserikt dygn i vår huvudstad. Det har ju en förmåga att bli det med en tvååring och en fyraåring. Förutom tunnelbaneåkning och busspremiär för Minstingen (han lyckades få de flesta på bussen att le med sin totala lycka över den bussturen), så åt vi gudomlig italiensk renfilé i Gamla Stan (italiensk ren…hm, god var den i alla fall) och korvar i mängder på Farbror Fläskkorvs gatukök här ovan. Vi var där precis vid öppningen på söndagsförmiddagen, så Mamman, Mormor och Moster slapp köa och fick de färskaste korvarna:)

 

image1

image1-6

image1-4

image1-5

image1-7

 

Är inte Junibacken bland det bästa besöksmålet när man har barn, så säg? Eller bara för vuxna också för den delen. Så lagomt på något vis och urgulligt. Jag hängde där jämt när min syster jobbade i bokhandeln för, ooops snart 20 år sedan… och då hade jag inga barn och älskade det. Gör det precis lika mycket nu som då, men barnen tar det ju en dimension ytterligare.

 

Måndag igen då. Vi har precis fått igenom vårt nya företagsnamn och mycket ska ändras och märkas och fixas på grund av detta. Men det är skönt att det nu verkligen är i rullning.

 

Hopppas ni alla får en skön vecka!

 

Karmisar Becca

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s