Det rullar och det är fredag!

Industrikranar har blivit Industrihus.

 

Äntligen har nya bolagsnamnet gått igenom. Det känns som en nystart på så mycket.

 

Det är det väl egentligen inte, men verksamheten har inte haft några kranar på snart sex år och det ursprungliga namnet har liksom bara hängt med under den diskretionära förvaltningen sedan en försäljning av ett dotterbolag 2010. Det har varit tvunget att vara kvar. Vi har ju inte fått röra någonting. Nu får vi äntligen dra igång igen. På riktigt. Och nu får vi driva på det igen. Expandera om vi vill eller bara vara nöjda som det är. Det blir väl något mitt emellan kanske. Vi är bara två från och med januari. Den andra delägaren är utköpt. Alla parter är väldigt nöjda med det. Från och med nu driver en av oss på, bygger, förbättrar och skapar nya inkomster och en som snyggar till i papperskaoset och bromsar upp chefen…

 

G i s s a  v e m  s o m  g ö r  v a d ???

 

Jag och kontorshunden försöker hålla oss i bakgrunden så gott vi kan. Chefen vill gärna lyfta fram oss i olika lägen, men jag föredrar att ha solglasögonen och slokhatten på…:)

 

Jag måste i alla fall få bli lite varm i kläderna först. Det är så galet mycket mer att hålla reda på runt detta i jämförelse med min lilla söta och mysiga verksamhet.

 

kontor-2

 

Men nu är det fredag – IGEN!

 

Nästa vecka är det nummer åtta! Det är snart vår, snart värme, snart snödroppar och krokusar och om några timmar Tacos…

Lilla M sätter sig snart, tillsammans med en kompis från klassen, på tåget från Järvsö. Jag har piffat ovanpå garaget åt dem. Skönt för dem att få lite distans från pantertanterna. De skulle sluka dem levande så fort de får tillfälle i annat fall.

Det står visst Aqua Nova, Netflix, Mello och Leo´s lekland på dessa brudars schema i helgen. Hur som helst ska det bli såå mysigt att få hem henne igen. Jag har längtat lite extra den här gången av någon anledning. Kanske för att hon har ringt till sin mamma varje kväll sedan sist vi sågs. När detta händer blir längtan efter henne konstigt nog ännu mer påtaglig… Men som sagt, nu är hon snart på väg och Mamman får fylla på dotterförrådet lite ett par dagar.

 

Nu ska jag grotta ner mig en liten stund till i företagsfusioner och K10:or och utdelningsutrymmen och sedan aldrig mer låta er behöva läsa mer om sådana tråkigheter, innan det blir fredagsmys och helg här i Hovis.

 

Ha det så bra!!!

 

Karmisar Becca

 

 

Publicerat av

Välkommen till en helt vanlig småbarnsmammas liv i en småstad mitt i Sverige, en dröm i Italien och ett hus någonstans bortom verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s